Koepel ’40 – ’45 op 4,5 en 6 mei: Tweede wereldoorlog special

Koepel tijdens de tweede wereldoorlogTijdens de tweede wereldoorlog is er veel gebeurd in en rondom de Koepel. In onze special op 4,5 en 6 mei 2018 kunt u onze locatie bezoeken voor een expositie, interviews, verhalen en de nog zichtbare schade te komen bekijken.

In de Koepel zelf is er een expositie te zien die je terugbrengt naar de tijd van toen. Met oude kledij, beelden maar ook interviews met nabestaanden welke door ons zijn gemaakt. Als optie kan je bij deze expositie een rondleiding boeken. Deze rondleiding wordt gegeven door oud-medewerkers van PI de Berg en brengt je langs de plekken die in de 2de wereldoorlog een rol hebben gespeeld in het complex. Ook zal kort de recentere geschiedenis van het complex aan bod komen tijdens deze unieke rondleiding.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze unieke expositie te bezoeken, werken we in tijdsblokken van 2 uur. U koopt dan ook een tijdsgebonden ticket. De plekken voor de rondleiding zijn beperkt en voor alles geldt, vol is ook echt vol.

Kunt u onze expositie nog verder aanvullen met beelden of verhalen? Neemt u dan contact op via info@prisonexperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Black and White Premium WordPress Theme