Wilhelminastraat 16, 6812 CW Arnhem
026-669 0552
info@prisonexperience.nl

Valentijnsdiner: Gevangen door de liefde

Valentijnsdiner: Gevangen door de liefde

Gevangen door de liefde 2018

Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer een fantastische actie met Valentijn op 14 februari 2018. Om 18:00 uur kunt u zich melden bij de ingang van de Koepelgevangenis. U wordt ondergedompeld in een oase van liefde en een mini concert van Jan Vayne. We hebben maar plek voor 25 stellen, dus het is een zeer exclusieve avond.

Na het hoofdgerecht vertrekt u met een oud bewaarder van de gevangenis door de gangen van de koepel, hij verteld u alles over onze gevangenis. Zodra u terugkomt in uw cel met uw partner, wordt het dessert voor u opgediend.

Helaas, we zijn uitverkocht. Reserveren is niet meer mogelijk voor dit jaar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *