Skip to content

Crazy Karts Karakters

FRITS FERSTAPPEN

Frits Ferstappen heeft meerdere overvallen gepleegd en was ook altijd op tijd weer verdwenen. Helaas voor Frits was hij niet sneller dan de flitspalen, deze hebben hem dan ook een behoorlijke gevangenisstraf opgeleverd. Wegens goed gedrag mag Frits veel tijd doorbrengen in zijn favoriete vrijetijdsbesteding Crazy Karts. Hier scheurt hij in de hoogste versnelling door de bochten en heeft hij alle snelheidsrecords op zijn naam staan.

LISTIGE LIZ

Het leven van Listige Liz zit vol met leugens en bedrog. Valsspelen zit in haar natuur en ze zal er dan ook alles aan doen om de overwinning binnen te slepen. Houdt Liz tijdens de race goed in de gaten, want zodra ze de kans krijgt zal ze altijd op zoek gaan naar een short cut in het parcours. Als Liz de overwinning niet binnen sleept, zal ze daar vast een leugen voor klaar hebben.

BARRY BOTS

Barry zit al jaren lang opgesloten in de Koepelgevangenis van Arnhem. Zijn losse handjes hebben hem al meerdere keren flink in de problemen gebracht. Ook achter het stuur is niemand zijn leven zeker. Lig je Barry in de weg? Dan zal je moeten uitwijken, want Barry gaat voor niemand aan de kant en botst er hevig op los.

LEIPE LOETJE

Drank en drugs zijn de beste vrienden van Leipe Loetje. Hij is dan ook regelmatig helemaal de weg kwijt en heeft eigenlijk geen idee hoe hij in de Koepelgevangenis terecht is gekomen. Wij hebben wel een vermoeden. Leipe Loetje gaat er lekker op om tijdens zijn highs een rondje in de crazy karts te scheuren. Een rondje wordt het echter nooit… halverwege is hij namelijk de weg al kwijt.

 

TRAGE TRUDY

Trudy zit een langdurige straf uit in de Koepelgevangenis, ze was helaas niet snel genoeg weggekomen op de plaats delict. Als Trudy op tijd is voor haar vrije tijdsbesteding dan neemt ze graag deel aan de Crazy Karts. Zodra Trudy heeft ontdekt waar het gaspedaal van de Crazy Karts zit, heeft haar team er al een aantal rondes op zitten. Nee, Trage Trudy vormt geen bedreiging voor de overwinning.

SHOTJE SJORS

Dit is ssshotje Sjors. Door zijn losbandige leven heeft Shotje Sjors al meerdere nachten in de Koepelgevangenis doorgebracht. Rijden onder invloed, wildplassen en een uit de hand gelopen huisfeest kan hij allemaal op zijn naam schrijven. Het parcours neemt Sjors evenmin serieus, hij scheurt dan ook graag van links naar rechts.