Skip to content

VR Game: The Heist

Prison Experience Arnhem heeft er een nieuwe activiteit bijgekregen!

Heb je ooit gefantaseerd over het beroven van een bank en het bemachtigen van miljoenen euro’s? Die droom kan nu werkelijkheid worden met onze nieuwe VR Escape Game, geïnspireerd door de populaire serie La Casa de Papel. Kennis van de serie is niet nodig; hier draait alles om jullie vaardigheden als bankrovers!

“El Professor” daagt jullie uit om in teams van 4-6 personen een avontuur te beleven waarbij jullie het Spaanse Muntgebouw gaan beroven. Zowel de virtuele wereld als het echte leven komen aan bod terwijl jullie diverse puzzels en raadsels oplossen. Andere teams hebben hetzelfde doel: zo snel mogelijk de bank beroven. Samenwerking, snel denkvermogen en creativiteit zijn cruciaal om de overval succesvol te laten verlopen.

Tijdens het spel krijgt elk teamlid de kans om de VR-bril te dragen en de virtuele wereld te betreden, terwijl de overige teamleden in de echte wereld werken aan het kraken van codes en het ontdekken van aanwijzingen. Het ultieme doel? Als eerste de bank beroven en er met de miljoenen vandoor gaan! Maar vergeet niet om een vluchtplan te maken, want zonder een doordacht ontsnappingsplan kunnen jullie door de politie worden gesnapt zodra de buit binnen is!

  • Minimum leeftijd 16 jaar
  • 12 t/m 249 personen
  • Je speelt in groepen van 4 tot 6 personen
  • Ook in het Engels beschikbaar
  • Tijdsduur: 90 minuten 
  • Vanaf 1 maart te spelen

Tarieven

€ 24,50 per persoon