Skip to content

ONTSNAP JIJ UIT DE

KOEPELGEVANGENIS

VAN ARNHEM?

DE KOEPELGEVANGENIS VAN ARNHEM

Een imposant en indrukwekkend gebouw dat in 1886 werd geopend. De eerste Koepelgevangenis in Nederland. Dankzij de unieke vorm van het complex konden de bewakers alle gevangenen vanuit het midden constant in de gaten houden. Dit maakte het onmogelijk om te ontsnappen!Althans dat dachten ze…

ESCAPE ROOM

Ga de uitdaging aan en probeer te ontsnappen uit de zwaarst beveiligde cellen in de Koepelgevangenis van Arnhem; de isoleercellen!

Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

SPELLEN

Leer de Koepelgevangenis kennen in spelvorm. Kies uit GPS game en Kids Escape Room. Binnenkort voegen wij hier ons nieuwste spel aan toe!

CRAZY KARTS

Crazy Karts Arnhem is de nieuwste aanwinst van Prison Experience Arnhem. Een real life “Mario Kart” beleving waarbij het draait om driften, snelheid en behendigheid. Zet de snelste tijd neer door op de juiste manier te driften door het parcour en ontsnap uit de Koepelgevangenis van Arnhem.

VERGADEREN/EVENTS

De Koepelgevangenis in Arnhem is de ideale locatie voor een bijzondere bijeenkomst of event. De gevangenis beschikt over diverse ruimtes, ieder met een eigen karakter/uitstraling.

UITJE OF FEEST ORGANISEREN?

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je groepsuitje, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? De Koepelgevangenis is de plek voor een uitje of een feest waar je gegarandeerd nog lang over napraat. Kies voor één van onze arrangementen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

RONDLEIDINGEN

Neem een kijkje achter de schermen tijdens de rondleidingsdagen. Een ex-bewaker van de Koepelgevangenis van Arnhem neemt je mee en toont historische plekken en deelt verhalen uit de tijd dat het complex nog diende als gevangenis.

MUGSHOTS

Na iedere beleving worden mugshots gepubliceerd op onze Facebook pagina!
Jouw mugshot op canvas of als poster? Bestel jouw foto in hoge resolutie hier.

REVIEWS

Indrukwekkend
Paul Koetsier – 29 november 2020
Lees verder
“De verhalen uit de praktijk en de toelichtingen daarop door de gids vonden wij bijzonder goed. Indrukwekkende rondleiding gehad, we stonden gepland voor ruim een uur, dat werden er uiteindelijk 2! Mooi verteld en toegelicht door de gids die er zelf gewerkt had. Hele leuke ervaring!”
Aanrader
Priscilla Schemmekes – 10 oktober
Lees verder
“Was super leuk spannend, leuke medewerkers. Echt een aanrader helemaal top”
Perfecte Corona activiteit
Simone – 13 december 2020
Lees verder
“We vonden het ontzettend leuk om de GPS tocht te doen. Ondanks dat we uit de omgeving komen hebben we weer mooie stukjes van Arnhem en omgeving gezien adhv een leuke activiteit waarbij de vragen leuk en interessant waren!”
Previous
Next