Skip to content

The dome escape

The Dome Escape is de nieuwste aanwinst van Prison Experience Arnhem. Een beleving waarbij jij en je team moeten zien te ontsnappen uit de zwaarbeveiligde Koepelgevangenis van Arnhem! The Dome Escape speelt zich af op één van de drie ringen in de Koepel.

Het verhaal van The Dome Escape begint met een aantal rebelse bewaarders die met geweld een coup hebben gepleegd in de Koepelgevangenis van Arnhem. Directeur Metzelaar is bang dat het slecht met jullie, de gedetineerde, gaat aflopen. Daarom heeft de directeur, samen met zijn vertrouwelingen, een ontsnappingsplan opgesteld om jullie te helpen ontsnappen.

Om succesvol te kunnen ontsnappen, worden jullie door zijn vertrouwelingen onderverdeeld in kleinere groepen, met ieder een eigen verhaallijn en doel. Iedere verhaallijn beschikt over thematisch ingerichte ruimtes, waarin unieke puzzels, rekensommen en andere hersenkrakers opgelost moeten worden. Hierdoor heeft elke verhaallijn een unieke ervaring. Zodra de eindopdracht is voltooid, is jullie missie geslaagd en kunnen jullie collectief ontsnappen uit de imposante Koepelgevangenis van Arnhem”.

Gaan jullie de uitdaging aan?

€ 19.50 p.p.

Bestaat je gezelschap uit meer dan 90 personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In verband met groepsgrootte worden er tijdens The Dome Escape geen oranje pakken uitgedeeld.