Skip to content

Veelgestelde Vragen

Algemeen

We zijn gevestigd aan de Wilhelminastraat 16 in Arnhem. Rij door de grote openstaande blauwe deuren naar boven.

Dit kan op ons eigen terrein. Rij door de grote openstaande blauwe deuren naar boven. Hier is een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen en tevens onze ingang. We verzoeken je vriendelijk niet in de woonwijk te parkeren om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken. Probeer zo veel mogelijk samen te rijden of gebruik te maken van het OV.

Wij hanteren een pin-only beleid. Contant betalen is daarom niet mogelijk.

Nee, de Koepel is enkel toegankelijk met een boeking van een activiteit. Regelmatig zijn er ook rondleidingsdagen waarbij je een rondleiding kunt boeken zonder een andere activiteit.

Geen enkel probleem. Zorg er wel voor dat we minimaal 7 dagen voor je reservering op de hoogte zijn van je wensen.

Nee, het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol of drugs deel te nemen aan de activiteiten. Heb je meerdere activiteiten geboekt? Dan maken wij tijdens de pauzes een uitzondering van maximaal 2 drankjes p.p.  

Helaas zijn wij niet rolstoelvriendelijk. De vele trappen in het gebouw en op het terrein maken het niet mogelijk om het terrein met een rolstoel te betreden.

Ja, het centraal station van Arnhem ligt op 1.5 km afstand. De bus stopt aan het begin van de Wilheminastraat.

Nee, op locatie is het mogelijk om diverse drankjes en hapjes te bestellen.

Some of our games are also available in English. Please contact our customer service if you would like to book an English version of our games.

ESCAPE ROOMS

Nee, dit is niet mogelijk. Het spel is geschikt voor maximaal 12 personen.

Ja, je bent van harte welkom om een drankje na afloop te doen in onze break-out bar. 

Nee, dit is niet toegestaan. Het is mogelijk om je telefoon op te bergen in een kluisje voordat je aan het spel begint.  

Nee, wij hebben geen acteurs rondlopen.

Ja, echter zijn er diverse maatregelen met oog op de veiligheid genomen. Zo is er cameratoezicht en hebben de afgesloten ruimtes een nood-ontgrendeling /uitgang.

Nee, de escape room is niet geschikt voor personen met claustrofobie.

Nee, door de elementen die in het spel verwerkt zijn is de escape room niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Hier maken wij ook geen uitzondering in.

Ja, je wordt tijdens de gehele activiteit begeleid. Bij calamiteiten zijn de medewerkers getraind en zijn de nodige voorzieningen aanwezig.

Annuleren is niet mogelijk. Verplaatsen kan tot 14 dagen van te voren. Nog geen nieuwe datum bekend? Geen probleem dan is het krijgen van een tegoedbon mogelijk.

Geen enkel probleem! Er zitten geen elementen in die het welzijn een ongeboren baby nadelig beïnvloeden. Mocht een bepaalde handeling niet mogelijk zijn door de zwangerschap dan kan altijd één van je medespelers je hierbij helpen. Medisch gezien zien wij dus geen beperkingen in deelname.

Nee. Vanwege de beleving van het spel is het niet mogelijk om tijdens de activiteit het toilet te bezoeken.

RONDLEIDINGEN

Kijk als eerste in je spamfolder van je mailbox. Het kan voorkomen dat onze mail hier in terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met ons op en vermeld hierin je besteldatum, besteltijd (bij benadering), je naam, wat je besteld hebt en je mailadres waarmee je de bestelling bij ons hebt geplaatst.

Annuleren is niet mogelijk. Verplaatsen kan tot 14 dagen van te voren. Nog geen nieuwe datum voor de rondleiding beschikbaar? Geen probleem dan krijg je een tegoedbon voor een toekomstige rondleidingsdag.

Helaas werken wij niet met een wachtlijst. De ervaring leert dat geboekte rondleidingen zelden tot niet op voorhand door bezoekers worden afgezegd. Mocht dit om wat voor een reden toch gebeuren komen de kaarten weer vrij voor de verkoop via de reguliere kanalen. Je kan je altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data.

De aantal beschikbare plaatsen zijn online actueel. Voor bijzondere verzoeken kunnen telefonisch worden gedaan. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar op 026-669 0552.

Regelmatig plannen wij nieuwe data voor rondleidingen. Houd onze website of Facebook pagina in de gaten.

De rondleiders zullen momenten aangeven wanneer je een foto mag maken.

Nee, honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan. Uitgezonderd hulphonden.

Het online aanbod is actueel. Wij verzoeken je de tickets online te kopen. Wij verkopen niet aan de deur.

verhuur

Dit is zeker mogelijk. Neem contact met ons op om al je wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor je op.

Ja. Neem contact met ons op voor de bijbehorende tarieven.

Zeker. Een flipover of een beamer is tegen een vergoeding aan te vragen per e-mail via info@prisonexperience.nl

Momenteel is de maximale bezetting in de Koepelgevangenis 375 personen.

OVERIGE SPELLEN

Nee, het is echt een belevingsspel. Dit spel draait ook om tijd. Bij The Dome Escape e is het de bedoeling om uit de cellen te ontsnappen binnen de vastgestelde tijd.

Veel van onze belevingen zijn geschikt als teambuilding activiteit. Graag vernemen wij wat je wensen zijn en werken wij een offerte op maat voor je uit. Geef je wensen aan ons door via e-mail of telefonisch via 026 – 669 05 52.

Geen enkel probleem. Dit is mogelijk met uitzondering van Bubbel voetbal. Wanneer je twijfelt of je aan een beleving kan deelnemen, neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om dit op de dag zelf aan te geven bij de spelbegeleider.